Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΥΗΣΕΙΣ ΜΘ340



Ο Άσωτος υιός πήρε την μεγάλη απόφαση της επιστροφής ευχαριστεί τον Πατέρα για την αποδοχή του στην πατρική οικία και για την απελευθέρωση από τα πάθη του  ....









ΜΑΘΗΜΑ 340

Μπορώ να ελευθερωθώ από τον πόνο σήμερα.

Πατέρα, Σε ευχαριστώ για την σημερινή μέρα, και για την ελευθερία που είμαι βέβαιος ότι θα φέρει. Αυτή η μέρα είναι άγια, διότι σήμερα ο Υιός σου θα λυτρωθεί. Τα δεινά του τελειώνουν. Διότι θα ακούει την Φωνή Σου να τον καθοδηγεί για να βρει την όραση του Χριστού μέσα από την συγχώρεση, και να ελευθερωθεί για πάντα από όλα τα δεινά. Σε ευχαριστώ για την σημερινή μέρα, Πατέρα μου. Γεννήθηκα σε αυτό τον κόσμο μόνο και μόνο για να πετύχω αυτή την ημέρα, και αυτό που φέρει μαζί της σε χαρά και ελευθερία για τον άγιο Σου Υιό και για τον κόσμο που έφτιαξε, που απελευθερώνεται μαζί του σήμερα.
ΜΕΤ Χ ΤΣΙΝΤΕΑ



ΕΡΜΗΝΕΙΑ Γ ΣΟΥΛΗ
Ο Άσωτος υιός πήρε την μεγάλη απόφαση της επιστροφής ευχαριστεί τον Πατέρα για την αποδοχή του στην πατρική οικία και για την απελευθέρωση από τα πάθη του  Ο δρόμος είναι ανοιχτός και η εσωτερική φωνή τον οδηγεί να βρει την Χριστική όραση και να επιστρέψει στο Χριστικό σώμα και στα Ουράνια πεδία .

Καλό είναι για τον Αρχάριο που διαβάζει αυτές τις γραμμές να μην σκανδαλίζεται αλλά να εργάζεται με υπομονή και να είναι σίγουρος ότι θα φτάσει και εκείνος και θα περάσει όλα τα συνειδησιακά πεδία η μυήσεις *όπως αναφέρονται στα Αρχαία κείμενα.

Το πνευματικό μέρος της ψυχής όταν κατεβαίνει στους κόσμους της ενύλισης ποτέ δεν κόβει την σύνδεση με την πυγή της παραμένει συνδεδεμένη  μέσω της ενεργειακής Γέφυρας* που τον ελκύει πάλι όταν τελειώσει το έργο του στην Πυγή, εν προκειμένω το Άγιο Πνεύμα είναι αυτό που μας συνδέει με τον Πατέρα η την Αρχή των πάντων.


*Η  Γέφυρα η Ανταχκάρανα είναι η σύνδεση του κάθε ανθρώπου με τον Ανώτερο Εαυτό  και από εκεί με την Αρχή η Πατέρα. Στην αρχή είναι σαν μια χρυσή κλωστή Ενισχύεται μέσω της πνευματικής  εργασίας του ανθρώπου και συντελεί στην συνειδητοποίηση της αληθινής  του ταυτότητας



Στο επίπεδο αυτό δεν υπάρχει κάτι να συγχωρεθεί. Ο δρόμος της  επιστροφής έχει πλησιάσει στο τέλος. Ο μυημένος μαθητής αναγνωρίζει ως πραγματική του κατοικία τα πνευματικά πεδία η ζωή μέσα στο σώμα γίνεται ένα μέσον εξέλιξης της κατανόησης του ποιος είναι πραγματικά. Η θέληση του ταυτίζεται με την θεία θέληση * που είναι μια πολύ υψηλή μύηση έπεται η Ανάσταση και η Ανάληψη.



ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ των μαθημάτων περιλαμβάνουν τρεις βασικές ενότητες
α) Είναι ασκήσεις για να επανεξετάσουμε  τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο
β)  Να αποκατασταθεί η  λανθασμένη αντίληψη με ορθή αντίληψη

γ) Να αντικατασταθεί η αντίληψη με την γνώση. 



 ΑΜΗΝ 
  Η Ουράνια πόλη είναι νοητικό επίπεδο 

Η ΟΜΆΔΑ ΜΕΛΈΤΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙΠ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ souli.giota1
yotasouli@gmail.com
The blogger giota souli




Δεν υπάρχουν σχόλια:

IO CHE AMO SOLO TE