Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΥΉΣΕΙΣ ΜΘ321



Η ανώτερη μύηση είναι η Αγάπη.
  Ο Θεός είναι Αγάπη.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΥΉΣΕΙΣ ΜΘ321

Πατέρα, έψαχνα μάταια μέχρι που άκουσα την Φωνή Σου να με καθοδηγεί. Τώρα δεν θέλω να καθοδηγώ εγώ τον εαυτό μου πια..

Ο Άνθρωπος παγιδευμένος μέσα στις υλικές ενασχολήσεις του και αποσπασμένος μέσα στις μέριμνες της λειτουργίας του ως σώμα διανύει ένα μεγάλο μέρος της ύπαρξης του στο χωροχρόνο χωρίς να έρχεται σε επίγνωση του πνευματικού του Εαυτού .
Η αφύπνιση* που είναι σίγουρη για όλους τους ανθρώπους όταν επέλθει ανοίγει  νέους πνευματικούς και νοητικούς ορίζοντες .Οι σωματικές πέντε αισθήσεις δεν είναι οι μόνες που παρέχουν πληροφορίες αλλά ανοίγονται και οι αισθήσεις του πνευματικού *φορέα η πνευματική ακοή  ανοίγει και ο αφυπνισμένος άνθρωπος ακούει τον Πατέρα να τον καθοδηγεί. Η αληθινή γνώση κατέρχεται από τα ανώτερα επίπεδα και αποκαθιστά τις νοητικές στρεβλώσεις.*
 Ο άνθρωπος γνωρίζει την πραγματική απελευθέρωση  όταν αποκατασταθεί η ορθή σκέψη και τα συναισθήματα του προσεγγίσουν την Θεϊκή Αγάπη*.Πατέρα, η ελευθερία μου βρίσκεται σε Σένα μόνο.

*Οι αστερίσκοι είναι μυητικά  στάδια και άνοιγμα των  ενεργειακών κέντρων του Ανθρώπου μόνο ένας Μυημένος μπορεί να κατανοήσει αυτές τις λειτουργίες .
Τα Μαθήματα Θαυμάτων είναι μια μέθοδος που οδηγεί τον άνθρωπο βήμα βήμα στην εκπλήρωση  αυτού του σκοπού.
ΧΡΙΣΤΙΚΈΣ ΜΥΗΣΕΙΣ
1)Η γέννηση στην Βηθλεέμ 
2)Το βάπτισμα στον Ιορδάνη
3)Η μεταμόρφωση στο όρος
4)Η Σταύρωση
5)Η Ανάσταση και η Ανάληψη
Η ανώτερη μύηση είναι η Αγάπη.
  Ο Θεός είναι Αγάπη.

ΑΜΗΝ
 Η ΟΜΆΔΑ ΜΕΛΈΤΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙΠ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ souli.giota1
yotasouli@gmail.com

The blogger giota souli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

IO CHE AMO SOLO TE