Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΜΑΘΗΜΑ 102-

ΜΑΘΗΜΑ 102


Μοιράζομαι το Θέλημα του Θεού για την ευτυχία μου.



1. Δεν θέλεις να υποφέρεις. Μπορεί να νομίζεις ότι κερδίζεις κάτι, και μπορεί ακόμα να πιστεύεις ότι σου εξαγοράζει κάτι που θέλεις. Σίγουρα αυτή η πεποίθησή σου έχει ήδη κλονιστεί σημαντικά ,και αυτό σε κάνει να αμφιβάλεις για αυτή , και να υποψιάζεσαι ότι δεν έχει κανένα νόημα Δεν έχει φύγει εντελώς , αλλά τώρα πια της λείπουν οι ρίζες που κάποτε την κρατούσαν τόσο δυνατά στα σκοτεινά και απόκρυφα μέρη του νου σου.

2. Σήμερα προσπαθούμε να χαλαρώσουμε κι άλλο το ήδη αδυνατισμένο κράτημα της, και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο πόνος δεν έχει κανένα σκοπό, είναι παντελώς χωρίς αιτία και χωρίς δύναμη να επιτύχει τίποτα. Δεν μπορεί να σου προς δώσει τίποτα απολύτως. Δεν σου δίνει τίποτα, και δεν υπάρχει. Και το καθετί που νομίζεις ότι σου δίνει επίσης δεν υπάρχει. Ήσουν σκλάβος ενός τίποτα. Σήμερα γίνε ελεύθερος και ένωσε την θέλησή σου με το χαρούμενο Θέλημα του Θεού.

3. Για μερικές ημέρες θα συνεχίσουμε να αφιερώνουμε της περιόδους πρακτικής μας σε ασκήσεις που είναι σχεδιασμένες για να σε βοηθήσουν να φτάσεις την ευτυχία που το Θέλημα του Θεού έχει βάλει μέσα σου. Εδώ βρίσκεται το σπίτι σου, και εδώ είναι η ασφάλειά σου. Εδώ είναι η γαλήνη σου, και εδώ δεν υπάρχει κανένας φόβος. Εδώ είναι η σωτηρία. Εδώ βρίσκεται επιτέλους η ανάπαυση.

4. Άρχισε τις περιόδους άσκησης σου με την αποδοχή της Θέλησης του Θεού για σένα:

Μοιράζομαι την θέληση του Θεού για την ευτυχία μου, και το δέχομαι σαν την λειτουργία μου .

Έπειτα ψάξε να βρεις αυτή την λειτουργία βαθιά μέσα στο νου σου, γιατί εκεί είναι και περιμένει μόνο την επιλογή σου. Δεν γίνεται να μην την βρεις όταν μάθεις ότι είναι και δική σου επιλογή, και ότι μοιράζεσαι την ίδια θέληση με τον Θεό

5. Να είσαι ευτυχισμένος γιατί η μόνη σου λειτουργία εδώ είναι η ευτυχία. Δεν χρειάζεται να είσαι λιγότερο αγαπητικός προς τον Υιό του Θεού από ότι ο Θεός που τον δημιούργησε από την Αγάπη του τόσο αξιαγάπητο όσο τον Εαυτό του ..

Εκτός από τις ωριαίες πεντάλεπτες ανάπαυλες , κάνε συχνές παύσεις σήμερα, και λέγε στον εαυτό σου ότι τώρα έχεις αποδεχτεί την ευτυχία ως δική σου, λειτουργία. Και να είσαι σίγουρος ότι ενώνεσαι με το Θέλημα του Θεού καθώς το κάνεις αυτό.
 met x tsintea





ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ

ΙΗΣΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

IO CHE AMO SOLO TE